Wat doet een business controller binnen een mkb-bedrijf?

De doelen en doelstellingen van jouw bedrijf staan voorop

Als business controller ben ik de professional in het vakgebied van financieel management binnen een organisatie. Mijn hoofddoel is om financiële informatie te gebruiken en te analyseren om strategische besluitvorming te ondersteunen en de prestaties van de organisatie te verbeteren. De doelen en doelstellingen van jouw bedrijf staan hierbij voorop.


Mijn diensten voor de mkb’er in regio Bodegraven

Je hoeft niemand in dienst te nemen om orde op zaken te stellen binnen je bedrijf. Als onafhankelijk werkende business controller kun je mij voor één of twee dagen per week inhuren. We gaan wel voor langere tijd een relatie aan omdat ik alleen dan de complete en juiste inzichten in je bedrijf krijg. Die nodig zijn voor een passend en persoonlijk advies op maat.


Je financiën op orde krijgen en houden, hoe doe je dat?

  • Ik breng het overzicht en de controle terug door de administratie op orde te brengen, vooruit te kijken, bij te sturen en te sparren
  • Ik maak maandrapporten, breng cashflow in beeld, verzorg debiteuren/crediteuren, doe een risico-inventarisatie, procesoptimalisatie en begeleid de accountantscontrole t.b.v. de jaarrekening, zet data om naar stuurinformatie
  • We bepalen samen de doelen, wat is de visie/missie/strategie voor de korte en lange termijn, bepalen van kritische indicatoren en uitvoeren van een vitaliteitsscan

Vitaliteitsscan

Wil je een blauwdruk van je bedrijf zodat je weet hoe je ervoor staat? Dan is een vitaliteitsscan een perfecte optie. Ik breng alle facetten in beeld: van administratie tot HR tot IT. Je moet het zien als een soort thermometer in je bedrijf die zichtbaar maakt hoe goed je ervoor staat. Heb je je zaken goed geregeld of is op sommige fronten werk aan de winkel? Nadat ik de scan heb uitgevoerd bespreek ik de uitkomst met je.

Je kunt de vitaliteitsscan los van een samenwerking door mij laten uitvoeren. Of je zet het in als startpunt van een langdurige samenwerking. Alles is mogelijk. Het idee van deze uitgebreide scan is dat je weet of jouw mkb-bedrijf een gezonde organisatie is.
Wil jij de BK Navigator vitaliteitsscan laten uitvoeren voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismaking in.

Wil je meer weten of kennismaken?